Жена и съпругът ѝ загубиха работата си като учители, след като

...
Жена и съпругът ѝ загубиха работата си като учители, след като
Коментари Харесай

Учители бяха уволнени заради разврат на работното място

Жена и брачният партньор ѝ загубиха работата си като учители, откакто снимаха сексуални видеоклипове в учебна благосъстоятелност за своя акаунт в OnlyFans, споделя дамата във видео изказване, което е разгласила онлайн.

Саманта Пеър и нейният брачен партньор, Дилън Пиър, били учители в Аризона. В изказване Пеър, някогашна учителка по естествени науки в осми клас, която употребява псевдонима „ Клои Картър “ за своя акаунт в OnlyFans, призна, че е снимала видеото на територията на учебно заведение, само че сподели, че това се е случило след часовете и възпитаници в никакъв случай не са участвали или взели участие.

Жената каза, че е подала оставка " под напън " на 31 октомври, откакто в началото е била пусната в отпуск. Съпругът ѝ, който бил преподавател в началното учебно заведение " Наутилус ", бил уволнен няколко дни по-късно. По думите на дамата, двамата прибегнали до наличието за възрастни, тъй като заплащането им било твърде ниско и колкото да свързвали двата края, прецизира " Телеграф ".

Тя твърди, че в опит да попречи на студенти и сътрудници да виждат нейното наличие, е блокирала целия щат Аризона.  В следващо изказване Саманта Пеър се извини и изрази страдание за създалата се обстановка. „ Никога не съм се защитавала и не съм кавала, че това, което направихме е положително. Поглеждайки обратно, в никакъв случай повече не бих го направила ", уточни дамата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР